Meldpunt Lelystad Airport
Nieuws
Nieuw registratiesysteem maakt het makkelijker om een melding te maken

Sinds januari vorig jaar kunnen omwonenden van de luchthaven Lelystad Airport melding maken van de overlast die zij ervaren als gevolg van het vliegverkeer. In de periode januari tot juli 2020 heeft het Meldpunt Lelystad Airport 169 meldingen geregistreerd. Alle meldingen worden verwerkt in een rapportage en worden door Lelystad Airport en Luchtverkeersleiding Nederland gebruikt om te kijken of er hinderbeperkende maatregelen doorgevoerd kunnen worden. Sinds 1 februari werkt het Meldpunt Lelystyad Airport met een nieuw registratiesysteem waarmee een melding maken nog eenvoudiger is.

Nieuw registratiesysteem
Met het nieuwe registratiesysteem is het mogelijk om snel en eenvoudig een account aan te maken bij Meldpunt Lelystad Airport. Hiermee kunnen omwonenden een melding digitaal indienen, de status bijhouden én zien ze al hun meldingen in één overzicht staan. Het nieuwe registratiesysteem is gebruiksvriendelijk en stelt omwonenden in staat om snel een melding in te dienen.

Een account aanmaken kan via https://meldpunt.lelystadairport.nl/maak-een-melding/. Na het aanmaken van een account is het mogelijk om direct een melding te maken